changed for ever...

radioprogram och projekt...

Publicerad 2009-02-27 14:01:27 i Every day life,




Älskar min Älskling<3 massa mycket


Idag på Medieproduktionen B så ska vi börja arbeta med något eget, som ett litet projekt där vi får välja själva vad vi ska göra. Jag och Linn ska försöka oss på att göra ett radioprogram, hehe får se hur det går. Men det känns som att det kommer bli roligt och vi kommer såklart göra så gott vi kan och hoppas på att vi blir nöjda med resultatet.
Så idag började vi planera lite smått bara vad vi skulle vilja prata om och vad vi tycker ska vara med, så vi han inte med så mycket men vi har ganska lång tid på oss så vi hinner nog med det vi ska.
Radioprogrammet ska vara cirka 30 minuter och handla om allt från skvaller till hiss och diss. Ser faktiskt fram emot att börja jobba med det, roligt och spännande kommer det att bli tror jag :)

Nu är det då den andra och sista lektionen för idag, det är projekt. Jag och Agnes har ändå kommit ganska långt med vår fotobok, känns bra men det finns ändå en hel del kvar att göra. VI måste tillexempel hitta på ett nytt namn till boken eftersom vi inte tyckte det förra passade så bra. Men vi har typ bara 8-9 bilder kvar att fota, hoppas att de blir bra men det tar vi hand om vid nästa tillfälle.
Vi har även kollat upp priser och det kommer att kosta runt 399 :- per bok och vi vill ju gärna ha en egen som vi får behålla och sen ska ju skolan ha en också så det blir alltså tre böecker, men det är tveksamt att skolan har pengar till det eller går med på att betala dem. Hmm men vi får se och hoppas på det bästa :)

Sen efter skolan är det dags att knalla ner till Hälsostudion igen och träna lite, det blir kul :) Alltid lika kul att göra nått nyttigt, tyvärr så gör jag det inte ofta nog, borde träna mins tre gånger i veckan om jag ska förändra min kropp något, men det lär väl aldrig bli av :( tyvärr...

Byye....

Om

Min profilbild

Sabin

Jag är 24 år, bor tillsammans med min lilla familj i Söderköping. Den 15 november 2014 kom sambons och mitt första barn, en liten Molly <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela