changed for ever...

2009-09-23

Publicerad 2009-09-23 22:05:59 i Every day life,



Mötet på arbetsförmedlingen gick bra, det var bara att sitta och lyssna i stort sett. Jag lämnade in de papper man skulle ha med sig och så fick jag hjälp med att fylla i lite meriter på "min sida" hos arbetsförmedligen, där man skrev in sig.  Jag ska på möte med min handledare den 30 September.
Nu sitter jag och kollar på lite Grey´s på kanal 5, ganska spännande faktiskt. Jag har aldrig riktigt följt det utan kollar på det när jag  hamnar på den kanalen och ser att det ska börja eller har börjat. Bra serie är det i alla fall : )

Imorgon vid kvrt i tre ska jag upp till vårdcentralen för att kolla upp lite olika saker, jag har massor av saker som jag ska fråga om och dom ska kolla på. Jag ska kolla halsen för jag har haft problem med den ett bra tag, det känns liksom som att det skulle sitta något i halsen som itne vill lossna, sen ska jag kolla mina ögon, jag har som en liten knöl på varje ögonlock ute i kanten de tär inte alltid dom syns men ibland svullnar dom och kliar. Sen ska jag fråga lite saker om migrän och min mage och kanske nått mer om jag kommer på hehe.. nej men det är lika bra att fråga om de saker som jag undrar över på en gång istället för att behöva komma tillbaka senare. Hoppas att jag får svar på det jag vill och att det bara är positiva svar.

Vad ska ni göra imorgon?

Puss&ram!


Om

Min profilbild

Sabin

Jag är 24 år, bor tillsammans med min lilla familj i Söderköping. Den 15 november 2014 kom sambons och mitt första barn, en liten Molly <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela