changed for ever...

28/2-2010 - 2 Månader

Publicerad 2010-02-28 22:01:30 i Every day life,



Mitt nyårslöfte var att jag skulle ha två månader utan godis, läsk, endast fika när jag blir bjuden och snacks endast på helger och det har faktiskt gått rätt så bra.
Jag har inte druckit en enda droppe läsk på hela två månader, riktigt bra för att vara jag och jag har inte saknat det alls så mycket som jag trodde att jag skulle göra. Jag har inte heller ätit något godis under de här två månaderna, men jag har ätit mörk choklad, minst 70%.
Fikat har gått lite sådär, lite småfuskat lite med att tillexempel "bjuda" mig själv lite sådär ibland, men ändå varit rätt bra på att inte äta fikabröd och sånt om man bortser ifrån de få gångerna ja småfuskat lite grann.


Jag är faktiskt rätt så stolt över mig själv, visst två månader inte superlång tid, men från att ha ätit godis i stort sett varje dag till att inte äta något godis under två månader tycker jag är rätt så bra. Så imorgon ska jag fira med att köpa en påse med Ahlgrens Bilar, saltade. Sen så ska jag fortsätta med att äta godis och så bara på helgerna för jag känner att nu när jag klarat att inte äta godis på ett tag så vill jag inte börja med att äta när som helst igen, utan lite gränser behöver jag nog :)

Nu ska jag gå och lägga mig, blir praktik igen imorgon... Sov Gott

Puss!


Om

Min profilbild

Sabin

Jag är 24 år, bor tillsammans med min lilla familj i Söderköping. Den 15 november 2014 kom sambons och mitt första barn, en liten Molly <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela