changed for ever...

Die Welle & Tropic Thunder...

Publicerad 2009-03-31 09:37:12 i Every day life,



 


Igår på historian så tittade vi på en bra tysk film som hette "Die Welle". Den handlade om att en gymnasielärare som leder ett projekt om diktatur, han och eleverna startar tillsammans en fasictisk rörelse. Men det dröjer inte så länge innan det hela börjar urarta och rörelsen börjar leva sitt egna liv, det går för långt. Eleverna gör allt vad läraren säger, han är deras ledare.
Det är en spännande och läskigt verklighetstrogen film som är baserad på en sann historia.
Man blir lite rädd över hur lätt folk kan dras med i någon grupp eller rörelse, hur lätt en del personer kan övertyga folk om att just han/hon har rätt.
Så den filmen rekomenderar jag verkligen, den är bra ochgör så att man tänker efter lite extra.

Sen efter skolan åkte jag hem till min Älskling<3 som kommit hem från Sälen:) Det var mysigt att träffa honom igen!
Vi myste och tog det lugnt, åt lite gott och kollade sen på filmen "Tropic Thunder" har hört talas om den förut men inte trott att den skulle vara så bra men den var faktiskt ganska bra förutom att jag var så himla trött, så jag var inte helt focuserad på filmen. Så den filmen kan jag också rekomendera för dom som inte sätt den. :)

Byye...


Om

Min profilbild

Sabin

Jag är 24 år, bor tillsammans med min lilla familj i Söderköping. Den 15 november 2014 kom sambons och mitt första barn, en liten Molly <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela