changed for ever...

helgen bara flyger förbi....

Publicerad 2009-01-31 22:32:41 i Every day life,


 
Helgen bara flyger förbi snart är det söndag och dags för mig att åka hem till Sörping igen. Kommer saknar systrarna och Stockholm.
Vaknade ganska sent idag, eller inte jag men Andrea och Magnus, sen när vi ätit frukost och så så åkte vi inte till stan och strosade runt lite, eftersom jag alltid har mer saker med mig hem än vad jag hade med mig upp så var jag tvungen att köpa en väska, köpte en på stadium, Snälla Andrea betalade :) Tack så mycket!
Det hade ju varit ännu roligare att gå på stan om jag hade fått min lön, men inte då den vill bara inte komma till mig, dumma.... Fattar inte varför det tar sån himla tid :O!

Men i alla fall efter att vi gått på stan ettt tag och gjort av med alldeles för mycket pengar så åkte jag hem till Lova för att sova hos henne idag.
Vi handlade med mat hem och lagade det, Lovas kille var också hemma. Efter att ha ätit smarrig mat så tittade vi på film "Unsaid" den var ganska bra men lite sorlig och hemsk.
Nu efter att Lova duschat ska vi kolla på Björn Gustavsson, det blir nog roligt.
Imorgon blir jag h'mtad i norrköping utav den tredje systern :) mycket snällt så jag slipper passa buss och så. Tack.! :)
Längtar redan till jag får komma hit igen :)<3!

Men ska hem och fira kära pappa som fyller år imorn och sen även Sebastian som fyller år dagen efter. Grattis....

Nej det får räcka för idag.
Byyye på er......

Om

Min profilbild

Sabin

Jag är 24 år, bor tillsammans med min lilla familj i Söderköping. Den 15 november 2014 kom sambons och mitt första barn, en liten Molly <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela