changed for ever...

31/12-2011 - bye bye 2011...

Publicerad 2011-12-31 21:45:49 i








Tänkte slänga in ett sista litet inlägg såhär i slutet på året.
Tänk vad tiden går fort, ett år till har kommit och gått och vad har jag uppnått? Inte mycket... Känns som att jag inte kommer någonstanns, men det hoppas jag på att jag gör under det kommande året. Jag väntar mig inga mirakel utan bara något lite framsteg, en liten ljuspunkt, ett steg uppåt.
Jag känner mig förväntansfull i alla fall, känns som att 2012 kan bli ett spännande år. Jag ska i alla fall börja, redan imorgon med mitt lite hälsosammare liv. Har man gymkort ska det baskemig användas, ordentligt! Jag ska trappa ner på sötsaker och andra inyttigheter, trappa ner inte ta bort allt, ett steg i taget :)
Och tänk om man kunde lösa hela jobb-grejjen, kanske man kunde få sig ett jobb, en anställning, en tjänst. Inte bara vara extrajobbare, jag kommer defenitivt behöva lite extra pengar om jag nu ska flytta hemifrån, vill även bli bättre på att spara pengar, man vet aldrig när man behöver lite extra pengar.

Idag har jag jobbat 7-17, sen handlat och nu sitter jag hemma :) Jag sitter i min nya supersköna Onepice som jag köpte i förrgår när jag och Sandra var i stan. Vi har ätit smörgåstårta som jag köpt på Hemköp och lite senare blir det lite annat smått och gott och inväntar tolvslaget, äter gott dricker gott med ett trevligt sällskap mer behövs inte till nyår, vi kollar lite fyrverkerier, enkelt, lungt och skönt :) I love it!



Gott Nytt År !!!




Om

Min profilbild

Sabin

Jag är 24 år, bor tillsammans med min lilla familj i Söderköping. Den 15 november 2014 kom sambons och mitt första barn, en liten Molly <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela