changed for ever...

Bärsele från Angelpack

Publicerad 2015-06-30 18:44:50 i Every day life,

För någon vecka sedan så hittade jag en ergonomisk bärsele på blocket, man kunde ha den både på magen och ryggen vilket är ett stort plus för då kan man ju använda den väldigt länge. Jag bad iaf om att få prova den först så jag fick se om det verkligen vart så stor skillnad. 
Igår mötte jag och Molly upp tjejen som sålde den inne i stan, provade den, hon visade hur man kunde ha den och hur man ändrade om osv. Och den var sååå himla bra! Det var så stor skillnad från den BabyBjörnen vi har som man på en gång känner att det blir för tungt för axlarna, så vi slog till och jag är säker på att den kommer användas väl. 



Den är toppen att använda när man är ensam hemma och behöver gå ut med Tindra, är lite krångligt att ta fram vagnen för det så då är det skönt att bara spänna fast Molly i selen och sen ta kopplet med Tindra och gå ut. Det har än så länge fungerat väldigt bra iaf :) 
 
 

Om

Min profilbild

Sabin

Jag är 24 år, bor tillsammans med min lilla familj i Söderköping. Den 15 november 2014 kom sambons och mitt första barn, en liten Molly <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela