changed for ever...

27/10-2011

Publicerad 2011-10-27 21:22:06 i Stockholm,






Tänkte dra dagarna i Stockholm lite i korthet.

Åkte upp i söndags. Träffade Lova, vi gick på stan en stund och sen fikade på vårt favoritfik Café 60, jag åt såklart Oreokaka, mumms....
Sen åkte vi hem till Lova och Alex, fick se deras nya fina lägehet, superfin :) Vi började försöka baka en egen Oreokaka, fast vi bytte ut Oreo mot Ballerina Kladdkaka istället. Var massa olika moment man skulle göra och den skulle stå länge i kylskåpet så hann inte smaka den förens dagen efter, god var den men kunde inte mäta sig med orginalet. Tror att det var för att vi inte använde Oreo i kakan får göra det nästa gång :)

Jag åkte hem till Andrea och Leo. Fick reda på att jag ska bli moster i mitten av februari :) Superkul, jag hade dock redan listat ut det när dom var hemma och hälsade på för ca en månad sen då jag såg en liten bula på min annars så smala syster :) Nu hoppas jag bara att allt går som det ska och att dom får en friskt och kry liten bebis :)

I tisdags, passade jag Leo en stund när Andrea åkte till stan en sväng sen när hon kom tillbaka åkte jag till Sollentuna c en stund och strosade runt lite. Köpte med mig en leksak till Leo och två julklappar till Lova. Vi åt pizza på kvällen och busade massor.
Mådde så ooootroligt himla bra på kvällen när jag var ute och gick en sväng, allt kändes så lätt, så bra. jag önskar jag kunde ha den känslan hela tiden eller i alla fall mycket oftare...

Onsdag. Dags att åka hem, känns tråkigt. Tillbaka till verkligheten igen då.
Sa hej då och åkte in mot stan. Låste in väskan och gick en sväng. Hittade en superfin och gosig OnePiece på H&M för 299:-. Jag skulle aldrig lägga massa pengar på ett "orginal" Never!. Är väldigt nöjd med min lilla kopia ;)
Vart hämtad utav Olle innne i Norrköping. Vi tittde på tv en stund sen vart det sängen.

Hmm ja så kort vart det kanske inte men iaf. Idag har jag jobbat 7-14. Jobbigt att gå upp men rätt skönt att jobba lite när man väl var igång.
Efter jag hade slutat hittade jag världens coolaste julklapp till Leo, så himla nöjd är jag :) ska bli kul att se hans min när han öppnar paketet i jul :)

Puss....



Om

Min profilbild

Sabin

Jag är 24 år, bor tillsammans med min lilla familj i Söderköping. Den 15 november 2014 kom sambons och mitt första barn, en liten Molly <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela